Sociaal Verhuurkantoor van Sint-Gillis

Wat zoeken we?

Elk gebouw met als bestemming huisvesting in Sint-Gillis en omgeving binnen het Brussels Gewest.

Het SVK Verhaegen beheert:

• uw flats;
• uw appartementen van 1 tot 4 slaapkamers (of meer);
• uw ééngezinswoning.

Of uw eigendom zich bevindt in een oud of nieuw klein pand, een huis of in een groter gebouw, wij kunnen ons bezighouden met de verhuur van een volledig gebouw en een deel ervan.


Wenst u te investeren in sociaal vastgoed ?

U wenst te investeren in vastgoed, liever dan uw geld op een spaarrekening die niets meer opbrengt te laten staan? U wilt u niet bezig houden met de zorgen die verhuren met zich meebrengen? Uw wil een veilige belegging met een dekking van eventuele huurschade? U wilt recht hebben op verschillende, verhoogde, gewestelijke premies?

Wij kunnen u helpen bij de analyse van uw financieel plan en uw zoektocht naar vastgoed in Sint-Gillis. Het is namelijk mogelijk om een pand aan te kopen voor een prijs van ongeveer 1.700 € / m2 (er kunnen verschillen zijn in functie van de ligging en het type vastgoed).

We hebben het hier over volledig gerenoveerde appartementen en of huizen waar u niet alleen een van gegarandeerd rendement geniet maar ook aan gezinnen zal toelaten om deftig te kunnen wonen aan een betaalbare prijs. Iedereen heeft dus baat bij de SVK formule.

U bent al eigenaar van een gerenoveerd of op te frissen pand ?

Als uw pand bewoonbaar is, of het nu onmiddellijk te verhuren is of opgefrist moet worden, moet u niet aarzelen om ons te contacteren.

Wij zullen uw eigendom snel bezoeken. Zonder enig engagement van uw kant bezorgen wij u een schatting van de huurprijs die u kunt vragen net als de eventueel te voorziene opfrissingswerken.

Als u niet beschikt over professionele hulp die dit alles kan oplossen of u hebt er geen tijd voor of geen zin in, dan kunnen wij ons met alles bezighouden!

U kunt ons vertrouwen: wij beschikken over de nodige ervaring om alles in goede banen te leiden.